Parcul Municipal Roman s-a redeschis

pana acum nu erau bani nici sa astupe 2 gropi, acum au rasarit miliarde pentru terminarea parcului fix (ce coincidenta) cu o saptamana inainte de alegeri.

Noul parc a fost inaugurat simbata, 24 mai. Investitia Primariei Roman se ridica la 5.178.756 lei, adica peste 51 de miliarde de lei vechi. Cei mai multi bani au fost cheltuiti pentru refacerea iluminatului si reabilitarea aleilor.

Parcul Municipal Roman reprezinta una din cele mai importante zone de recreere pentru locuitorii municipiului. Simbata, 24 mai, parcul a fost redeschis, oferind toate conditiile pentru a deveni cel mai important loc de agrement din zona Romanului. Efortul administratiei locale in amenajarea si salvarea parcului din paragina se ridica la peste 50 de miliarde de lei vechi. Autoritatile spun ca, acum, la final, se merita fiecare ban investit, parcul aratind cu mult mai bine decit atunci a fost dat in folosinta. "Sint mindru ca am reusit, dupa 20 de ani de la darea in folosinta a Parcului, sa pun in aplicare acest proiect deosebit. Parcul a reprezentat dintodeauna, pentru generatii intregi, un loc de relaxare si distractie. Din pacate, a fost lasat uitarii, nu pentru ca cineva nu si-ar fi dorit sa investeasca aici, ci datorita lucrarilor complexe si costisitoare. Ma bucur ca eu sint cel care am reusit sa redau romascanilor acest parc lasat in paragina din lipsa fondurilor, sa pornesc acest proiect ambitios si sa-l duc la bun final", a declarat primarul Dan Carpusor.

 

sursa Ziarul de Roman