catre claudia de la romtv

draga claudia, am inteles ca vrei sa sterg ce am scris aici aici .. ar fi o mica problema… nu sterg nimic, btw nu stiu daca ai ctitit  reply-ul pe  care l-am lasat la articol:

le doresc tot raul si faliment romtvului!!! (nu echipei, ci conducerii, care are impresia ca daca au profit mare trebuie sa investeasca mai putin ! )

eu te invit la discutii pe mess la id-ul dawg_ama …din pacate timplul nu imi permite sa fac o vizita pe la romtv.. am inteles ca unii vor sa ma viziteze .. eu va astept…

de plicitseala v-am mai criticat un pic … aici

More RomTV bashing …

cine e tipa din dreapta ? abia o vezi … sa fie din cauza ca are un laptop imens in fata ? eu inteleg ca vreti sa copiati antena 1, dar aia nu au un studio 4m x 4m in care fac n’spe emisiuni si nu au mobila de la second hand’. vreau sa vad investitii serioase….. acu daca ma gandesc la  cns imi vine sa rad. imaginea parca e de pe caseta vhs cu 16 milioane de culori , studiourile arata ca la telejurnal , grafica de prin anii 1991… romtv este cu mult peste cns…

Stirile RomTV Stirile RomTV

Ninge …

in roman ninge “torential” :)) unora le-au zburat umbrelele … :)

ninge

PAGINA OFICIALĂ A MUNICIPIULUI ROMAN

PAGINA OFICIALĂ A MUNICIPIULUI ROMAN

 

eu stiu ca arata bine primaria cand ati facut siteul, dar intre timp au trecut vreo 10 ani

vreu sa vad si eu o harta noua de rezolutie mai mare

arata ca o pagina de net de prin anii 1995 toamna :) macar declaratiile de avere sunt publice. de acolo am aflat ca dna nusha chiriac(patroana hotteluilui roman si a hanului ancutei) castiga 72 mil lei vechi pe luna, am mai aflat ca dl dan arvatescu are un credit de 60 000 de euro la banc post , am mai observat ca dl gabriel luncanu ii lipseste declaratia de avere sau poate ii era rusine cu ea si a scos-o sa nu vada lumea cate datorii are si ca chianti a fost un proiect ratat , ops uitasem ca a demisionat… inca il mai vad cu masina de la chianti ..lol  

RomTV – Profesionalism

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

chiar nu aveti cateva milioane sa va tineti site-ul pe picioare ?

RomTV si profesionalismul

CNS Roman

Habar nu aveam ca cns are site…..poate ar incepe si ei sa-l promoveze. btw, de cend si pana cand se sarbatoresc 14 ani ? eu stiu ca cifrele rotunde se sarbatoresc , nu 14 , v-au crescut primele fire de par ?, de ce nu 15 ani ? va simtiti cumva amenintati de romtv (si aia is vai de ei, le-au suspendat pagina de net cei de la edomenii.ro) ?

Panorama – Gara Roman

Gara intr-o zi ploioasa

Panorama - Gara din Roman intr-o zi ploioasa

Despre Marius Neculai

Acu ceva timp in urma , daca intrebai pe cineva cine e dl marius neculai, nu stia nimeni , eu unul nu. am auzit de mariko inn si de termoplast dar de mr. nu. in urma cu cateva luni vine cu un proiect prin care ofera burse elevilor. uau , ce frumos, ce gest frumos, bv lui , chiar pe bune, in acest timp umple orasul cu afise despre bursa mariko inn. ca sa fie sigur ca lume va vedea ce face si-l va aprecia, dupa aia ii ia locul la afise pe strada mr.alin antochi (saracul  i-a esuat proiectul) acum ca a inceput campania electorala se pozeaza cu primarul…..cum il cheama ….? .. mr. leoreanu, si ca totul sa fie bine pentru toti , “incinge” un spectacol in parc.

P.S. : respectul meu fata de acesti deputati este reprezentat de lenea de a corecta textul de mai sus.

Panorama – Roman - Groapa

Groapa-levels

Tineri pentru Roman

bannere, afise la to pasu prin oras, promovare la maxim si intru si eu pe site si aflu ca are doar 125 de vizitatori pe saptamana. forumul e vizitat dar promovarea site-uli a esuat. 

Bloggeri cu locaţia România

Sciam la inceputul anului despre Evolutia platformei Blogger in Romania .

---

Bloggeri pe platforma blogger in octombrie 2007 - 28.600

Bloggeri pe platforma blogger in ianuarie 2008 - 36.600

Bloggeri pe platforma blogger in iulie 2008 - 60.100

graph

sa mai luam niste numere si in timp vom vedea cum evolueaza.

---

wordpress.com - 3,660,072 blogs

Bloggeri cu locaţia Bucuresti, România - 941

Bloggeri cu locaţia Roman, Neamt, Romania - 102

Parcul Municipal Roman s-a redeschis

pana acum nu erau bani nici sa astupe 2 gropi, acum au rasarit miliarde pentru terminarea parcului fix (ce coincidenta) cu o saptamana inainte de alegeri.

Noul parc a fost inaugurat simbata, 24 mai. Investitia Primariei Roman se ridica la 5.178.756 lei, adica peste 51 de miliarde de lei vechi. Cei mai multi bani au fost cheltuiti pentru refacerea iluminatului si reabilitarea aleilor.

Parcul Municipal Roman reprezinta una din cele mai importante zone de recreere pentru locuitorii municipiului. Simbata, 24 mai, parcul a fost redeschis, oferind toate conditiile pentru a deveni cel mai important loc de agrement din zona Romanului. Efortul administratiei locale in amenajarea si salvarea parcului din paragina se ridica la peste 50 de miliarde de lei vechi. Autoritatile spun ca, acum, la final, se merita fiecare ban investit, parcul aratind cu mult mai bine decit atunci a fost dat in folosinta. "Sint mindru ca am reusit, dupa 20 de ani de la darea in folosinta a Parcului, sa pun in aplicare acest proiect deosebit. Parcul a reprezentat dintodeauna, pentru generatii intregi, un loc de relaxare si distractie. Din pacate, a fost lasat uitarii, nu pentru ca cineva nu si-ar fi dorit sa investeasca aici, ci datorita lucrarilor complexe si costisitoare. Ma bucur ca eu sint cel care am reusit sa redau romascanilor acest parc lasat in paragina din lipsa fondurilor, sa pornesc acest proiect ambitios si sa-l duc la bun final", a declarat primarul Dan Carpusor.

 

sursa Ziarul de Roman

Strada Teiului, Roman(Oras)

Spargi strada Dumitru Martinas, o repari, ii pui borduri si trotuare noi; spargi strada Teiului, arunci resturile din prima strada pe ea si nici nu te mai deranjezi sa repari...

Srada Teilui , Roman Srada Teilui , Roman Articol pentru primarul meu