over

Poc poc… doua tv s-au inchis. Mai sunt doua. numai televiziuni nu erau alea… la topall nush daca se uitatu 10% din clienti topall, la romtv daca se uita 1% din clienti UPC ii intrece cu mult pe aia de la topall. cat despre tele m … mai  vede si omu de la tara care n-are cablu prima fara INTRERUPERI !

6 comments:

Servicii web design said...

Pe mine nu ma incanta neaparat ca s-au inchis doua televiziuni.

E o piata libera, ar trebui sa fie gandita asa.

un'A'mic said...

no, da-mi voie sa te contrazic. are camere de luat vederi? are. echipa ca sa le manevreze? are.reflectoare, mixere, alte rahaturi necesare? sunt. emite? nu, dar emitea :) deci era totusi o televiziune. incerci sa-mi spui ca un grafician fara clienti e mai putin grafician? sau un radio on-line fara licenta nu e tot radio? topall era o televiziune slaba calitativ chiar si in reteaua proprie, dar totusi era o televiziune. partea proasta este ca, pana cand va intra rom tv pe reteaua topall, abinatii vor rmane fara nici o stire locala. absolut deloc. 9 oameni au ramas fara servici si o afacere (posibil) profitabila se duce pe cur la vale.

Anonymous said...

Daca libidinosul de Luncanu a luat partea lu'Damoc de la RomTV e clar ca si postul asta se va duce pe pula ca Topall-ul TV.SE va inchide mai clar. Vor sa emita si pe reteaua Topall?E clar sunt dobi sau e dobi ala cu ideea sau disperati

ralu said...

aargh... the horror, the pain :))
pentru mine, jur, cate o epopee de la Roman e un fel de Lost cu personaje muuuuuuult mai prost gandite... o telenovela de duzina, asa...

Haine online said...

Pe piata TV, concurenta nu aduce neaparat programe mai bune.

Cizme online said...

Oricum, cei prea mult strica. Nu va rostul la atatea televiziuni locale.

Post a Comment

Am inlaturat tagul rel=”nofolow” de la comentarii pentru a beneficia de un backlink atunci cand lasi un comentariu pe blog.

pentru a beneficia de backlink lasa un link de tipul http://www.blog.com NU www.blog.com

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.
Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Poti comenta si pe celalat Blog unde am inlaturat tagul rel="nofolow"